8 Temmuz 2017 Cumartesi

Mustafa Suphilerin katilidir Yahya kaptan

"Bozkurt Kemal" bugün ADALET arar iken arkasında ki kiteleye sormadan birşey yaptı,1921'de "Mustafa Suphilerin" katledilmesine yardım eden "İtihatçı çete reisi Yahya Kaptan"ın mezarını ziyaret etti. Şimdi arkasından yürüyen kalabalığa sesleniyorum.Yahya Kaptan "Mustafa Suphilerin" katledilmesine yardım etmiştir,Burada Mustafa Suphileri haksız yere katleden kişinin mezarına gidip, el açan "BOZKURT KEMAL" neyin adaletini arıyor. KELLİ ADALET derken bundan dile geldik. Arkadaki kalabalık "SÜRÜ" psikoljisinin bir parçasıdır. Bu çakma yürüyüş, ne kemalizmi nede sermayeyi kurtaracak. Olmayan demokrasinin nöbetini tutanlar ile bu yürüyüşe katılan güruhların arasında bir fark yok.
CAANIM MARİA ,TKP'li MERYEM
Mari ölmeye hasret,binkere öldü öldü dirildi.Maria eşi ve yoldaşlarının katillerince,tecavüze uğradı. Her defasında daha bir acımasızca.Yahya kaptan ve diğer çetecilerin tecavüzüne maruz kaldı.
Kadınlığı RAHMİ PARAMPARÇA eteğinin her tarafı kan içinde,Maria Karadeniz e döndü ve dedi ki ALACAĞIN OLSUN,KARADENİZ KAPKARA KALASIN.Ölüm değildi kötü olan,yaşananlardı.

işte bir kadının ruhu, parçalanmış göğüsü eti, kemiği yağmalanmış kanı eteği .

Editör
Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bu Blogda Ara

Sol Politik - Copyright © 2012 - All Rights Reserved | Sol Düşün |Blogger TemplatesKontak Blogger