19 Temmuz 2017 Çarşamba

Umut engel tanımaz!

TİB tarafından üçüncü kez engelenen Umut Gazetesi engel tanımıyor, umutgazetesi3.org olarak yayındayız
Üçüncü kez Türkiye İletişim Başkanlığı (TİB) tarafından engellenen, sizleri dünyada olup bitenleri iletmeyi ve gerçeklerin sesi olmayı amaçlayan gazeteniz Umut olarak, umutgazetesi3.org alan adımızla yayın hayatımıza devam ediyoruz. TİB’in sansürü nedeniyle kısa bir süre kesintiye uğrayan yayınımız nedeniyle tüm okurlarımızdan özür dileriz.
umutgazetesi2.org TİB tarafından 14 Temmuz 2017 tarihinde erişime kapatıldı. TİB tarafından “idari tedbir” kararı nedeniyle kapatılan internet sitemiz, hiçbir hukuki dayanak ve beyanat olmaksızın siyasi bir kararla sansür altına alındı. Özgür basını susturmak için siyasi iktidarın emirleriyle yapılan yasaklara ve keyfi engellemelere gerçekleri aktarmaya çalışan birçok dost basın-yayın kuruluşu gibi Umut Gazetesi olarak maruz kaldığımızı biliyoruz. Bundan sonra da aynı yasaklara ve engellemelere maruz kalacağımızı biliyoruz ama asla susmayacağız. Umut, engel tanımaz.
AKP’nin ve Saray’ın sözcülüğünü yapan, yalan haberleriyle gerçeklerin üstünü örtmeye çalışan havuz medyasına karşı tüm sansürlere ve engellemelere rağmen ezilenlerin yanında yer alacağız ve gerçeğin sesi olmaya devam edeceğiz.
Hiçbir yasak, sansür ve engelleme “umut”larımızı sindiremez. Sansürü umutgazetesi3.org adresi ile deliyoruz.

#UmutEngelTanımaz


Share this article :

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Bu Blogda Ara

Sol Politik - Copyright © 2012 - All Rights Reserved | Sol Düşün |Blogger TemplatesKontak Blogger